a million candles burning

Hej sweets! Vad har ni haft för er idag? Jag har vart i skolan och efter lunch hade vi innebandyturnering. Haha, det gick inte så bra för mitt lag men vi kom inte sist iaf, sjua kom vi av tio lag. Nu ska jag snart duscha och sen ska jag med min moder till måg(ett gymnasium) på öppet hus där och kika lite. Det där med gymnasievalet är sjukt svårt, i alla fall tycker jag det. Har typ ingen aning om vad jag ska välja och ännu mindra om vad jag vill jobba med när jag blir vuxen. Tycker det är lite dåligt egentligen att man måste bestämma det när man är 15 år, det är inte så lätt för alla. Just nu lutar det dock åt Estetiska linjen eller Medialinjen men jag ändrar mig säkert. Efter det blir det plugg hos farmor och fika där med och kolla på Ugly Betty och Desperate Housewives
                              
                               ha det bra, pussar / johanna


you're the one that i wan't to be

Hej på er :) Det har varit en otroligt slapp dag idag. När mamma kom in och väkte mig imorse visste jag knappt vad jag hette, var helt slut utav någon konstig andleding. På eftermiddagen kom min 8-åriga kusin hit och vi åkte till affären och köpte godis och sen spelade vi sims 2.

Är grymt sugen på att gå på bio snart, filmen som står högt på min "vill-se-lista" är självklart den nya succé-filmen
Twilight som är baserad på Stephenie Meyers bok  Om jag kunde drömma. Jag har läst lite av boken och ska nog låna den snart igen och läsa ut den.





måste säga grattis till lollo också som fyller 15 år idag,
grattis gumman, älskar dig! <33

hennes blogg; www.missewing93.blogg.se



                                                                                                                                                             ha det bäst så länge / johanna


 


when summer is gone the autumn is here

okeej, hösten har vart här rätt länge men. jag vet att jag inte har bloggat på typ evigheter men det har en enkel förklaring. våran dator är helt cp-störd, internet funkar bara när det har lust (nu tillexempel) och då funkar typ ingenting på datorn. då får jag spela sims, vilket faktiskt kan vara rätt kul ibland, men långtråkigt. så jag får njuta av dom stunder då internet är på bra humör ;)


jaja, skolan idag som vanligt, slapp dag idag. först kemi, gympa, slöjd och sen sista lektionerna satt vi nere i datasalen hela tiden, gött. har käkat nu och sen ska jag på kören och sen rusa hem och shecka Ugly Betty  och Desperate Housewives <3

vi hörs, pussar / johanna





 


bild; lillasyster kastar löv på kyrkogården

RSS 2.0