DH <3


Desperate Housewives börjar  tisdagen den 30 september kl 21.00! Gissa vem som ska sitta fastklistrad framför tv då? JAAAAAAAAG! älskar verkligen det programmet!

it's raining tears

hej på er! hur är vädret hos er? här i trollhättan är det skit, det har regnat sen typ 5 imorse men nu har det lugnat ner sig lite iaf, skönt.

igår var jag först i skolan och sen åkte jag hem. var inne på datan en stund och sen åkte jag ner till stan och fikade med emelie och lollo, kul <3 sen drog vi hem till lollo och hade kul där med, haha spelade in ljudklipp och grejjer! sen vid typ tio åkte jag och emelie hem till henne och sen gick vi till älskade sofia som kom hem från mallorca igår kväll, skitkul och träffa dig igen gummna, har saknat dig massor! så vi snackade lite och så gick vi ut .... kollade på film hos emelie, "kniven i hjärtat" och stack hem kvart över två.

nu ska jag snart äta och så ska jag va med emelie och sofia sen, får prata mer då :) kanske kollar på film eller något annat trevligt. ni får ha det så bra, /pussar johanna




världsbäst! någon som vet när säsong 5 börjar här i sverige?

INTRODAG!

hade introdagar igår och idag vilket betyder att man är ledig från skolan och ska jobba hemma, underbart! pluggade med emelie och amanda hos amanda <3 sen var jag bara hemma och slappade. idag har jag varit sjukt trött, min lillasyster drog upp mig vid halv åtta när jag kunde soba hur länge jag ville och sa att jag skulle hjälpa henne att sätta upp håret till skolfotagraferingen. våran fotografering är på fredag, shiet! kommer inte bli bra, det blir jag aldrig.  ha det bra, pussar!


citat ur våran engelskabok; "this was'nt a cruch, this was sex! I want to go over there and bite him!" xD


emelie sötan <3


raringar, loveu <3

dans på rosor

hejsan på er :) tänkte bara lägga in dom här bilderna som jag tog härom dagen, nu är det riktigt oväder ute med massa regn och blåst och skit, usch gillart inte! ska bara ta det lungt nu, kanske va med emelie om hon orkar och sen kl. 20.00 på tv4 börjar efterläntade IDOL! mee likes very mucho! ni får ha det. pussar johanna



  

  


RSS 2.0