eye-candy


www.youtube.com/watch?v=_oyLRN2P2tc
För er som inte vet så är detta snyggingen Taylor Lautner som spelar Jacob Black i Twilight.
Länken här ovanför leder till en intervju med honom som jag verkligen älskar.
Här förljer en liten dialog mellan Taylor och han som intervjuar:

Intervjuare: Do you have a sixpack?
Taylor: What's up?
Intervjuare: Do you have a sixpack?
Taylor: ahm, mayby, mayby a little ..... haha ^^

mayby a little?? kallar han DET "a little" så vet jag inte vad asså. har iaf bara en sak att säga om killen; HEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!! <3333







beauty ash!


omg, ge mig hennes utséende nu tack ♥

090203

Hallå! Har haft en riktigt go och slö dag idag. Hade sovmorgon till nio, då började nationella i svenska(läsförståelse), i en och en halv timma. Sen hade vi håltimma för slöjden var inställd och då gick jag, emelie och lollo till aulan och kollade på malin, martina och shaw när dom spelade. Efter det var det engelska och sen var svenskan inställd så vi slutade halv två :) Nu har jag vart och hämtat min lillasyster från skolan, ska snart kolla på GG! Nåväl, måste prova skridskor också inför friluftsdagen imorgon, kanske kommer lite bilder. Hoppas ni får en forsatt bra dag!




Pussar / Johanna

090201

vart ute och gått med mamma idag, riktigt skönt med fint väder och grejjer. musik gjorde den ännu bättre :) har nyss skrivit klart min so-uppsats om judeutrotningen och ska börja med disskusionen imorgon som jag inte fattar någonting om. någon som kan förklarar? nej, nu ska jag läsa, har blivit typ beroende av det, riktigt mysigt! ha det bäst!
                   



  

pussar / johanna

RSS 2.0